Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de

Obsah

 

Jídelníček

24. 2. - 28. 2. 2020

 

Pondělí:

chléb se sýrovo-vaječnou pomazánkou, kápie, mléko, čaj, ovoce (1.1,3,7)

polévka rybí (1.1,4,6,9)

cizrna s pečeným krůtím masem, čaj (1.1,9)

houska obložená šunkou a zeleninou, bikáva (1.1-1.3,7)

 

Úterý:

dalamánek s tresčí pomazánkou, caro, čaj, zelenina (1.1-1.3,4,7,11)

polévka hovězí s nudlemi (1.1,3,6,9)

hovězí maso, rajská omáčka, kolínka, tropico (1.1,3,9,12)

rohlík s nugetou, granko (1.1-1.3,5,7,8)

 

Středa:

dětská krupička s máslem a skořicí, čaj, ovoce (1.1,7)

polévka z mochovské zeleniny s kuskusem (1.1,6,9)

kuřecí roláda, brambory, okurkový salát (7,12)

houska s pomazánkou z lučiny, paprika, mléko (1.1-1.3,7)

 

Čtvrtek:

tmavý toust s pohankovou pomazánkou, okurek, malcao, čaj, ovoce (1.1-1.3,3,7)

polévka bramborová (1.1,6,9)

rizoto se zeleninou ratatouille a sýrem, meruňkový sirup (7,9,12)

chléb s máslem a kedlubnou, mléko (1.1,7)

 

Pátek:

houska s českou rozhudou, kápie, mléko, čaj, ovoce (1.1-1.3,7)

polévka jáhlová s baby mrkvičkou (1.1-1.3,6,9)

vepřový řízek, bramborová kaše, mošt (1.1,3,6,7,9)

vánočka, kokosové mléko (1.1-1.3,3,7,12)

 

 

 

 

Jídla připravil: kolektiv ŠJ

Vedoucí stravování: Hana Pavlasová

Ředitel ZŠ: Mgr. Petr Mašláň

 

Při sestavování jídelníčku se řídíme plněním spotřebního koše, který je součástí Vyhlášky č. 107/2005 Sb. o školním stravování. Pitný režim je zajištěn po dobu pobytu dítěte v MŠ. Žáci ZŠ mají pití vždy ke každému obědu. Ovoce a zeleninu podáváme dle sezónní nabídky. Čísla v závorce označují obsah alergenů v potravinách – seznam přiložen. Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování. Změna jídelníčku vyhrazena!


 

Jídelníček

17. 2. - 21. 2. 2020

 

Pondělí:

knuspi s pomazánkou z taveného sýru, bikáva, čaj, ovoce (7)

polévka kmínová s rozptýleným vejcem (1.1,3,6,9)

hovězí tokáň, dušená rýže, sirup (1.1,9)

rohlík s jahodovou pěnou, mléko (1.1-1.3,7)

 

Úterý:

chléb s tuňákovou pomazánkou, okurek, mléko, čaj, zelenina (1.1,4,7)

polévka drůbeží s masem a tarhoňou (1.1,3,6,9)

těstovinový salát se zeleninou, mošt (1.1,3,7,9,12)

rohlík s pomazánkovým máslem, melta (1.1-1.3,7)

 

Středa:

houska s játrovou pomazánkou, paprika, malcao, čaj, ovoce (1.1-1.3,7,9)

polévka vločková s mrkví (1.1-1.4,6,9)

treska s brokolicí, brambory, červená řepa (1.1,3,4,7,12)

ovocný tvaroh, čaj (7)

 

Čtvrtek:

grahamový rohlík s liptovskou pomazánkou, mléko, čaj, ovoce (1.1-1.4,6,7)

polévka hrstková (1.1,6,9)

meruňkové táče s posypkou, capucino (1.1,3,7)

chléb s máslem a vejcem, kápie, šťáva (1.1,3,7)

 

Pátek:

skořicové cereálie s jogurtem, čaj, ovoce (7)

polévka jarní zeleninová (1.1,6,9)

vepřová sekaná, bramborová kaše, rybízová šťáva (1.1,3,7,9)

chléb se žampionovou pomazánkou, rajče, mléko (1.1,7)

 

 

 

 

Jídla připravil: kolektiv ŠJ

Vedoucí stravování: Hana Pavlasová

Ředitel ZŠ: Mgr. Petr Mašláň

 

Při sestavování jídelníčku se řídíme plněním spotřebního koše, který je součástí Vyhlášky č. 107/2005 Sb. o školním stravování. Pitný režim je zajištěn po dobu pobytu dítěte v MŠ. Žáci ZŠ mají pití vždy ke každému obědu. Ovoce a zeleninu podáváme dle sezónní nabídky. Čísla v závorce označují obsah alergenů v potravinách – seznam přiložen. Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě bez skladování. Změna jídelníčku vyhrazena!